4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oldtimershow en Hobbybeurs nodigt je uit om deel te nemen!

· 1133× bekeken

DE HAM - Stichting de Twentse Rakkers is al druk met de voorbereiding van de jaarlijkse Oldtimershow. Op zaterdag 10 mei 2014 zal deze weer worden gehouden bij Manege De Bosruiters in Den Ham. We willen de show uitbreiden met een hobbybeurs. Daarvoor zijn we opzoek naar meer deelnemers! Voor info: twentserakkers@hotmail.nl/ www.twentserakers.nl. Heeft u een oldtimer, geef u dan op.

Elk jaar komen er meer deelnemers en wordt de show mooier en gevarieerder. Iedereen is welkom met zijn of haar Oldtimer voertuig. Wij berekenen u géén inschrijfgeld! En de entree is voor zowel deelnemers als bezoekers gratis!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›