4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Innerwheelclub Vriezenveen verrast bewoners Vriezenhof tijdens NLdoet.

· 1792× bekeken

VRIEZENVEEN - Een gevuld eitje, een augurkje gewikkeld in ham en een blokje kaas en eigengebakken cake bij de koffie. Zelfs bij het onvermijdelijke advocaatje met slagroom smaakte dit allemaal heerlijk vonden de bewoners van het verzorgingshuis de Vriezenhof. Op de dag van de lente, vrijdag 21 maart, waren er weer vele vrijwilligers in Nederland actief tijdens het door het Oranje Fonds opgezette project ‘NLdoet’, dat voor de tiende keer is gehouden. Ook de dames van de Innerwheel Vriezenveen hebben hun steentje fanatiek bijgedragen aan deze actie, door de bewoners van het verzorgingshuis De Vriezenhof een leuke, gezellige middag te bereiden.

Er stond een feestelijke High Tea op het programma en het werd helemaal vrolijk door harmonicamuziek van De Jennegies uit Wierden, die oude liedjes ten gehore brachten. Natuurlijk werd er flink meegezongen. De dames van de club hadden alles zelf verzorgd: van de gebakken cakes tot de hartige hapjes toe. De bewoners genoten. Zowel in het Huis als in het dagcentrum ‘Ons Aaif’. Want ook hier kwam Marja Wessels met haar harmonica om bekende Hollandse liedjes te spelen, waardoor de stemming er goed in kwam. Presidente van de Innerwheel Vriezenveen Ingrid Groeneveld vertelde de
mensen tijdens het dankwoord dat iedereen met plezier meegewerkt heeft. De leiding van de Vriezenhof op haar beurt was blij dat de dames voor NLdoet naar de Vriezenhof waren gekomen en alle aanwezige Innerwheelleden kregen een leuk verrassingspakketje mee naar huis als dank. Daarbij de uitnodiging: kom es terug!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›