4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Leden Muziekvereniging Juliana Den Ham geslaagd

· 1688× bekeken

DEN HAM - Zaterdag 22 maart jl deden twee leden van Muziekvereniging Juliana examen. Wilmer Muis en Annelie Marsman. Wilmer Muis legde zijn examen voor kleine trom B af in Vriezenveen. Wilmer krijgt les van Bart Tip. Hij is geslaagd met goede resultaten!
Annelie Marsman legde het laatste gedeelte van het praktijkexamen D voor Alt Saxofoon af in het Noordik te Vroomshoop. Annelie heeft afgelopen november haar theorie gehaald en in december werd het eerste deel van het D-examen praktijk gedaan. Zij heeft ervoor gekozen het laatste gedeelte van haar examen zich te laten begeleiden door het A-orkest van Muziekvereniging Juliana onder leiding van René Bos.

Als vereniging vinden wij het een eer dat we haar mochten begeleiden bij het openbare gedeelte van het D-examen. Voor amateurmuzikanten bestaan er landelijke muziekexamens op vier niveaus: A, B, C en D. Het is bij Muziekvereniging Juliana mogelijk om opgeleid te worden en examen te doen op al deze niveaus.
Op 10 januari 2005 werd Annelie Marsman lid van Juliana en begon met muziekschoollessen. Ze was toen 9 jaar. Sinds september 2009 heeft ze les van Peter Sleumer, haar huidige docent. Annelie heeft in de 9 jaar dat ze saxofoon speelt op verschillende manieren muziek beleefd. Zo heeft ze gespeeld in een musical en een bandje, maar ook meegedaan aan solistenconcoursen en meerdere keren ingevallen bij De Harmonie Vroomshoop.

Annelie bracht het werk Concerto for Alto Saxophone and Band van componist Ronald Binge ten gehore. Het optreden werd beoordeeld door examinator Willem Loff, examensecretaris Johan Oegema en docent Peter Sleumer. Muziekvereniging Juliana is trots te melden dat Annelie is geslaagd! De vereniging hoopt nog lang van haar spel te mogen genieten. Muziekvereniging Juliana feliciteert Wilmer en Annelie met deze prachtige prestatie en wenst hen nog veel speelplezier bij de vereniging.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›