4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succesvolle afsluiting Kindermiddag Westerhaar en Vroomshoop

· 1477× bekeken

VROOMSHOOP/WESTERHAAR - Het kindermiddag seizoen voor leerlingen uit groep zeven en acht is feestelijk afgesloten met een bezoek aan indoor kermis Funplaza in Almelo. Met bijna veertig jongeren uit Westerhaar en Vroomshoop vertrok woensdag twaalf maart een volle bus naar Funplaza in Almelo. Hier konden de jongeren genieten van spectaculaire attracties en onbeperkt donuts eten.

ZorgSaam Twenterand organiseert de kindermiddagen van oktober tot en met maart. In Westerhaar vindt de kindermiddag plaats bij JC Future en in Vroomshoop bij ’t Front Junior. Elke woensdagmiddag konden de kinderen uit groep zeven en acht langs komen voor ontspanning en leuke activiteiten die door de jongerenwerkers en vrijwilligers werden georganiseerd. Zo hebben de kinderen afgelopen seizoen gesport, quizzen gespeeld, muziekles gehad en geschilderd.

Helemaal afgelopen is het nog niet. De kinderen kunnen nu namelijk mee doen aan het straatvoetbaltoernooi bij het Front en in de toekomst ook in Westerhaar. In Vroomshoop vindt het voetbaltoernooi elke laatste woensdag van de maand tussen 13.30 – 15.30 uur plaats. Opgeven kan bij één van de jongerenwerkers van ZorgSaam Twenterand of door een mail te sturen naar: slamberink@zorgsaamtwenterand.nl. Kosten 5 euro per team. Liever aanmoedigen? Dat kan natuurlijk ook!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›