4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Crea-avond in ‘t Flierpark in Vroomshoop.

· 1431× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen dinsdagavond, 18 maart, waren meer dan 50 vrouwen bij elkaar in ‘t Flierpark (Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een ‘crea avond’ gehouden op initiatief van de Evangelisatiecommissie van de Baptisten gemeente uit Vroomshoop met als thema: ‘Houd(t) Moed(t)’. Deze avond vervaardigden de vrouwen een artistiek voorjaarstafereel.

Dit deden ze niet op eigen houtje. Onder deskundige leiding van Miranda & Mariska Koppelman uit Den Ham gingen de dames aan de slag met verschillende materialen (o.a. hout, kleine potjes, witte verf, diverse teksten). Dit kunstig houttafereel kwam in een fraaie mand met voorjaarsbloemen. Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten, dus de vrouwen hoefden niet op een houtje te bijten. Gerda van der Zeeuw vertelde kort iets over ’t geloof aan de hand van het thema. Om ongeveer 21.45 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts. We hebben samen van een geweldige avond genoten!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›