4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Innerwheel Vriezenveen doneert aan Schuldhulpmaatje BOOT.

· 1341× bekeken

VRIEZENVEEN - Uit handen van presidente Ingrid Groeneveld van de Innerwheel Vriezenveen ontving voorzitter Hans Jansen van Schuldhulpmaatje in Twenterand woensdagavond een cheque van € 1500,--.
Jansen was samen met zijn coördinator Jan Becker naar de Johanneshoeve aan de Dalweg in Westerhaar gekomen waar de dames van de Innerwheel maandelijks hun clubbijeenkomst hebben.

Hij zei zeer verrast te zijn dat Schuldhulpmaatje in Twenterand, werkende onder de naam stichting BOOT (Budget Op Orde in Twenterand), deze donatie zou krijgen. “We zijn er erg blij mee. Inmiddels zijn wij twee jaar bezig en er zijn voldoende aanvragen voor ons”. De voorzitter legde uit dat er momenteel 40 schuldhulpmaatjes zijn die een driedaagse opleiding krijgen om hun werk te kunnen doen. Een opleiding kost ongeveer € 500,-- per persoon en deze gift is daarom zeer welkom.
Het geld is bijeengebracht door de jaarlijks bridgedrive die de dames van de Innerwheel Vriezenveen organiseren in Wierden. De opbrengst is altijd bestemd voor een goed (lokaal) doel. Op 18 januari was het de vierde keer dat de bridgedrive succesvol werd gehouden

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›