4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twee korte voorjaarscursussen

· 1625× bekeken

DEN HAM-VRIEZENVEEN-WESTERHAAR - Twee korte voorjaarscursussen, over fotograferen en tekenen, georganiseerd door Stichting Zorgsaam Twenterand.
De cursussen gaan door bij voldoende deelname. Voor Informatie over kosten en opgave kunt u bellen of mailen: 0546 – 481456 pkuipers@zorgsaamtwenterand.nl
Zie ook de website: www.zorgsaamtwenterand.nl

Leer je camera kennen.
Een cursus van 6 keer. Op dinsdagavond in Den Ham en op donderdagavond in Vriezenveen. De cursus start eind maart. Er wordt ook buiten gefotografeerd. De volgende onderdelen komen aan bod: beeldopbouw en compositie, wel of niet flitsen, camera standen, lichtmeting, iso waarde, rode ogen reductie, scherptediepte, beweging enzovoort. Voor deze activiteit neem je de eigen camera en computerkabeltje + handleiding mee. De cursus wordt begeleid door Ella Olsman, professioneel fotografe.

Tekenen.
Een (basis)cursus van 5 keer op de woensdagmiddag in Westerhaar. In de cursus komen verschillende tekentechnieken en -materialen aan bod. Aan de orde komt: compositie, kleur, vorm en ruimte. De nadruk zal liggen op het leren kijken (waarnemen), het ontdekken en het vervolgens oefenen vanuit uw verbeelding! Er zal worden gewerkt met verschillende tekenmaterialen zoals, grafietstift, krijtsoorten en houtskool. De cursus wordt begeleid door kunstenares Louise Bramer. www.louisebramer.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›