4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Buurtverenigingen in Vroomshoop maken kans op duizend euro

· 1030× bekeken

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop houdt dit jaar weer een straatversieringswedstrijd. Alle buurtverenigingen/buurtcommissies in Vroomshoop kunnen hieraan meedoen door hun straat tijdens de feestweek te versieren. De feestweek wordt dit jaar gehouden van maandag 8 tot zondag 14 september 2014. Oranjevereniging Vroomshoop pakt dit jaar uit vanwege het 155-jarig bestaan van het kanaaldorp. Onder het thema ‘Vroomshoop, 155 jaar noaberschap’ hoopt de vereniging dat zoveel mogelijk buurtbewoners gezamenlijk de schouders eronder gaan zetten. Het noaberschap gaat (her)leven! De mooist versierde straten maken kans op prijzengeld van in totaal duizend euro. Opgeven voor de straatversiering kan nog tot 30 april via de website www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of telefonisch bij Remko Davenschot via 06-27595542.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›