4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Jubileumconcert Vroomshoop 155 jaar noaberschap

· 1503× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdag 29 maart treedt het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor (EBKK) op in het gereformeerd kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat in Vroomshoop. De muzikale avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Het muziekkoor bestaat uit bijna dertig zangers en wordt begeleid door arrangeur en dirigent Paul Kempers. Het concert wordt gehouden in het kader van het 155-jarig bestaan van Vroomshoop.

Het EBKK zingt Russische volksmuziek en muziek uit de Russisch-orthodoxe kerk. Beide stromingen kenmerken zich door emotie, gedrevenheid, jubel en gebed. Het twee-uur durende concert wordt afgewisseld met groepsoptredens en prachtige solo-optredens. De voorverkoop begint op donderdag 6 maart van 19.00 tot 20.30 uur in kerkelijk centrum Irene. De dagen erna zijn kaarten te koop bij boekhandel Bruna in Vroomshoop, drogisterij Berghuis in Westerhaar en bij de VVV Twenterand en The Read Shop in Den Ham. Een toegangskaart inclusief één consumptie kost 7,50 euro voor leden van de Oranjevereniging Vroomshoop, niet-leden betalen 9 euro. Kaarten kunnen ook gekocht worden bij twee bestuursleden van Oranjevereniging Vroomshoop: Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, 0546-645876) of bij Lute Bomert (Bosweg 3).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›