4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

SJDH doet mee met de NLgeeft.

· 1209× bekeken

DEN HAM - Het Oranje Fonds merkt dat het voor maatschappelijke organisaties steeds moeilijker is om aan geld te komen. Daarom start het Oranje Fonds samen met hen een nieuwe, jaarlijks terugkerende actie: NLgeeft. Het Fonds zoekt nu Overijsselse maatschappelijke organisaties die in week 17 en 18 willen collecteren. 50 procent van het opgehaalde bedrag maakt het Oranje Fonds direct over naar de organisatie zelf. De andere helft besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in de provincie Overijssel. Al het geldt wordt zo besteed en al het geld blijft dichtbij. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 maart op www.oranjefonds.nl/collecte.

De eerste organisaties zagen inmiddels hun kans schoon en meldden zich aan. Zo ook Stichting Jongerenwerk Den Ham, dat zich als eerste organisatie aanmeldde. Jan Leendert van der Voet, voorzitter van de stichting, vertelt: “Wij moeten vaak de eindjes aan elkaar knopen om de reguliere activiteiten in het jongerencentrum te kunnen blijven aanbieden. Deze collecte van het Oranje Fonds biedt ons de kans om samen met de jongeren een keer iets extra’s te kunnen doen. Het mooie is dat de jongeren daar nu zelf een plan voor hebben gemaakt en nu ook zelf gaan collecteren om het te realiseren. Hun betrokkenheid is prachtig om te zien.” 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›