4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Christelijk Mannenkoor Vroomshoop huldigt jubilarissen

· 1628× bekeken

VROOMSHOOP - De jaarlijkse ledenvergadering van het christelijk mannenkoor uit Vroomshoop kende donderdagavond weer een grote opkomst. Veel leden van het 100 man tellende koor woonden de vergadering bij. Dirigent Gezinus Veldman toonde zijn betrokkenheid door middel van een ingezonden ‘toonrede’ waarin hij ook de solist van het koor, bariton Albert Wessels, bedankte voor zijn bijdragen.
Voorzitter John de Vries mocht twee jubilarissen toespreken. Bariton Albert Bloemendal en bas Dick Steen vierden hun 40-jarig jubileum. Zij kregen een mooie speld en hun echtgenotes een bos bloemen. Beiden hebben in de loop der jaren op allerlei gebied bijgedragen aan diverse activiteiten van het koor.

Er werd al voorzichtig vooruitgeblikt naar het 65-jarig bestaan van het koor in 2016. Na de behandeling van de financiële zaken en het jaarverslag vond de bestuursverkiezing plaats. Tweede voorzitter Jans Kamphuis en eerste secretaris Gerrit Meijerink werden unaniem herkozen. De voorzitter van de Activiteitencommissie bedankte naast anderen ook de koorleden Jans Mollen en Henk Bos voor hun niet aflatende zorg voor (het transport van) de piano van het koor.

Het koor heeft weer enkele bijzondere concerten op de agenda staan. Op donderdag 17 april houdt het koor de jaarlijkse Passiestonde in Ons Centrum in Vroomshoop, en een dag eerder gaat het koor met dit programma voor de tweede keer naar de R.K. kerk St. Pancratius in Geesteren. Vier sopranen van het Vrouwenkoor uit Den Ham werken aan beide concerten mee, die om 20.30 uur beginnen.
In het najaar zijn er plannen voor een concert in Vriezenveen en een benefietconcert met een projectkoor in Vroomshoop. Ook staat deelname aan een grote korendag in Vriezenveen op het programma. Aan het eind van het jaar zijn er weer kerstconcerten in Daarle en Vroomshoop. En tussen deze concerten door zal het koor nog een aantal malen zijn opwachting maken in kerkdiensten en verpleeghuizen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›