4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu Vriezenveen

· 2025× bekeken

VRIEZENVEEN - Maandag werden tijdens de jaarvergadering drie leden gehuldigd. Mevrouw Hennie Wielink is 25 jaar lid van Vrouwen van Nu. “Je bent een trouw verenigingslid. Je helpt met koffie schenken en handwerken deden we bij jou thuis. We doen nooit tevergeefs een beroep op jou”, waren de woorden van waardering voor haar. Jezien Meulenbeld is 40 jaar lid. “Je hielp al in De Hulle mee met koffie schenken. Actief als wijkdame en een graag geziene gast op de afdelingsavonden”. Gre Plomp is ook 40 jaar lid. “Een trouw lid met een duidelijke mening, ook al trad je niet graag op de voorgrond. Je was ook al actief in De Hulle met koffieschenken”.

Deze drie dames werden voor de nieuwe banner van Vrouwen van Nu gehuldigd. Voor hen waren er bloemen en een geborduurde handdoek. Voor de leden die veertig jaar lid zijn was er een speciale zilveren bondsspeld.
Niet aanwezig, maar een dag later thuis bezocht, waren Dine Hoff, 40 jaar lid, en Femie van den Bosch, maar liefst 50 jaar lid.
Mevrouw Dine Hoff ging veertig jaar geleden bij volle maan voor het eerst op pad naar de Plattelandsvrouwen. “Kon ik mooi rijden voor mijn moeder en schoonmoeder. De afdelingsavonden werden gepland op volle maan, want dan was het voor de dames wat veiliger om over straat te gaan: de maan gaf goed licht”, vertelt mevrouw Hoff. Hoewel ze nu in de Vriezenhof woont is ze de Plattelandsvrouwen, tegenwoordig Vrouwen van Nu, altijd trouw gebleven.
Heel speciaal is het 50 jarig jubileum van mevrouw Femie van den Bosch. Ook zij kreeg thuis een bloemenhulde van het bestuur. “Bestuurswerk, bekend als pianiste en leidster van het zangkoor. Maar nog bekender bij de leden van de Plattelandsvrouwen als voorwerkster. Jarenlang gaf ze handwerklessen, bij voorkeur thuis aan de grote tafel. Wat hebben de leden veel handwerktechnieken van haar geleerd. Niets was haar te veel om haar liefde voor de “kruissteek”op anderen over te brengen”.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›