4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Manny Dekker nieuwe voorzitter van Vrouwen van Nu Vriezenveen

· 1877× bekeken

VRIEZENVEEN - Maandagavond werd tijdens de jaarvergadering afscheid genomen van voorzitter Janny Loomeijer. Na vijftien jaar bestuurstaken mag ze in maart gewoon een plekje in de zaal zoeken. Janny Loomeijer heeft veel voor Vrouwen van Nu Vriezenveen betekend. Als penningmeester, als secretaris en jarenlang als voorzitter is zij het boegbeeld geworden van de vereniging die beter bekend is bij de oudere leden als de Plattelandsvrouwen.

De laatste zes jaren waren echte “tropenjaren” voor Janny. Het was niet gemakkelijk om bestuursleden te vinden. Daarom deed ze het secretariaat er maar “bij” en leidde ze als voorzitter de afdelingsavonden. Daarnaast alle taken die er als voorzitter ook bij horen, zoals blijk geven bij rouw en trouw, aandacht geven aan leden als dat nodig was.
De leden van Vrouwen van Nu hebben dat erg gewaardeerd. Naast het gebruikelijke afscheidscadeau en de bloemen was er daarom voor Janny een dik boekwerk gemaakt met daarin allerlei soorten bedankjes: prachtig zelfgemaakte kaarten, breiwerkjes, collages enz. Allemaal verzameld in een boekwerk, waarin leden op geheel eigen wijze Janny bedankten voor al die jaren die zij aan Vrouwen van Nu besteed heeft. De voorzittershamer is nu overgenomen door Manny Dekker. Met haar als nieuwe voorzitter en met het nieuw benoemde bestuurslid Mia Vleugels hoopt de vereniging verder te kunnen groeien. Het ledental stijgt en uit de jaarstukken blijkt dat het een heel bloeiende vereniging is.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›