4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

CDA Twenteand waardeert vrijwilligers

· 1841× bekeken

TWENTERAND - De goede jaarlijkse traditie van een bloemenhulde voor vrijwilligers door het CDA Twenterand vond ook deze keer op Valentijnsdag plaats. Liefde voor de medemens is de drijfveer van vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn voor de samenleving. In verschillende kernen van de gemeente Twenterand werden op 14 februari de boeketten bloemen onder dankzegging voor de hartverwarmende inzet uitgereikt door CDA-kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

In Vriezenveen werd Hetty Fikkert in het zonnetje en in de bloemen gezet. Hetty is al jarenlang de stuwende kracht achter de EHBO in Vriezenveen. Egbert Slot, voorzitter van het Plaatselijk belang de Pollen-West Geesteren en medeorganisator van de zomerfeesten in die kern, heeft zich als vrijwilliger ook al vele jaren onderscheiden. Ook Metje Schutte uit Westerhaar-Vriezenveensewijk kreeg bloemen als drijvende kracht van de gymnastiekvereniging D.S.V en vrijwilligster bij de toneelvereniging Simplonia, bij de Sinterklaasintocht en bij de vakantiespelen in haar woonplaats. In de kern Geerdijk werden de bloemen aan Chris van Dalen aangeboden, mede-oprichter en oud-voorzitter van het VOC ’t Oale Kreng en mede-organisator van de Geerdijkse Brugfeesten. In Vroomshoop kreeg Klaas Dragt bezoek en een bloemenhulde van de lokale CDA-kandidaten. Klaas is secretaris van Levend Vroomshoop, lid van de Raad van Toezicht van de bibliotheek Twenterand, bestuurslid van de Oudheidkundige vereniging Den Ham-Vroomshoop en van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop, en nog een aantal verenigingen meer. Bloemen gingen er ook naar de blij verraste Marry Lukas in Den Ham. Zij organiseert de jaarlijkse Noaberdag in het Brinkdorp, waarbij ook de waardering voor vrijwilligers centraal staat.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›