4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Digitale kunstmuur in de hal van het gemeentehuis van Twenterand

· 876× bekeken

TWENTERAND - De Kunstkring Westerhaar gaat voor de gemeente Twenterand een digitale kunstmuur bouwen. Dat gebeurt in de vorm van een groot beeldscherm waarop kunstenaars en lesgroepen uit de gemeente hun werk kunnen presenteren. Een aantal kunstenaars is via mail uitgenodigd zich in te schrijven. Omdat lang niet iedereen bekend is bij de samenstellers van deze “muur’, wordt iedereen die op beeldend gebied werkzaam is gevraagd zich aan te melden. Dat kan via het inschrijfformulier van de Kunstkring Westerhaar, www.kunstkringwesterhaar.nl . Daar kan men ook alle informatie zien over dit project. Ook is daar een forum waarop gediscussieerd kan worden.

Om de kwaliteit te waarborgen is een ballotagecommissie ingesteld van kunstenaars binnen en buiten Twenterand.
Kunstenaars uit alle disciplines zijn welkom. Dat kan variëren van schilderen, tekenen, grafisch werk , fotografie tot ruimtelijk werk, beelden, keramiek e.d.
Het is de bedoeling in mei de kunstmuur officieel te openen. Enige haast is dus geboden.
Inwoners van Twenterand kunnen dan kennis maken met werk van plaatselijke kunstenaars. Ook is dan zichtbaar waar mogelijkheden zijn om zelf lessen te volgen. Vooral ook door de kinderen van Twenterand.
De Kunstkring Westerhaar hoopt hiermee bijgedragen hebben aan het verbinden van kunstenaars uit alle kernen van de gemeente.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›