4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Verdachten schuurinbraak aangehouden

· 1645× bekeken

VROOMSHOOP - De politie heeft 3 februari naar aanleiding van een ingesteld onderzoek twee verdachten aangehouden voor diefstal van vijf fietsen en een schuurinbraak. In augustus 2013 start de politie een onderzoek naar de daders van een schuurinbraak aan De Bunte. Hierbij zijn destijds een fiets en diverse gereedschappen ontvreemd. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de politie 3 februari twee verdachten aangehouden. Het zijn een vrouw en een man, beiden 25 jaar en afkomstig uit Vroomshoop. Tevens is uit het onderzoek gebleken dat zij ook verantwoordelijk zijn voor vermoedelijk vijf fietsdiefstallen, eveneens ontvreemd in Vroomshoop. Beide verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. Zij mogen zich voor Justitie verantwoorden.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›