4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Expert Vroomshoop ‘Beste Winkel Winkelbeeld’

· 2395× bekeken

VROOMSHOOP - Expert Vroomshoop is uitgeroepen tot winnaar van de categorie ‘Winkelbeeld’ tijdens de jaarlijkse winkelwedstrijd ‘Experts Beste’. Maandagavond 20 januari jl. werd de uitslag van de jaarlijkse winkelwedstrijd tijdens de Expert Nieuwjaarsbijeenkomst in Nijkerk bekend gemaakt. Met name het perfecte winkelbeeld, de verzorgde presentatie van producten en de zeer gastvrije ontvangst, hebben gezorgd voor de eerste plaats in de categorie ‘Winkelbeeld’. De bekendmaking van de ‘Beste Expert van Nederland’ is het resultaat van een wedstrijd die gedurende heel 2013, tijdens het 45-jarig jubileum van Expert, is gehouden. Aan de wedstrijd deden alle ruim 150 Expertwinkels mee.

Ondernemer Arjan Berkhof is met recht trots op de onderscheiding. Arjan Berkhof: “We zijn erg blij met deze prijs”. Expert Vroomshoop viel al vaker in de prijzen. Tijdens de winkelwedstrijd in 2010 werd de winkel ook al winnaar van de categorie ‘Winkelpresentatie’, in 2009 winnaar van de categorie ‘Consumentenoordeel’ en in 2008 was Expert Vroomshoop ‘Beste Expert van Nederland’. “Het blijven mooie prestaties. Het is onvoorstelbaar dat we bijna elk jaar nog in de prijzen zijn gevallen,” aldus Berkhof.

Tijdens de winkelwedstrijd ‘Experts Beste’ worden alle Expertwinkels beoordeeld op winkelpresentatie, lokale acties, klantvriendelijkheid en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken. Uit deze beoordelingen zijn de winnaars van de winkelwedstrijd ‘Beste Expert van Nederland’ plaats 1, 2 en 3, de ‘Beste Winkel Winkelprestatie’, ‘Beste Winkel Assortiment’, ‘Beste Winkel Consumentenoordeel’ en ‘Beste Winkel Winkelbeeld’ gekomen. Op de eerste plaats eindigde Expert Burgum, de tweede plaats was voor Expert Leersum, gevolgd door Expert Deurne op de derde plaats.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›