4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

CSG Noordik Vriezenveen breidt uit

· 2062× bekeken

VRIEZENVEEN - CSG Het Noordik in Vriezenveen gaat uitbreiden. Vanwege de groei van het aantal leerlingen wordt de kantine fors uitgebreid en zijn er bovendien plannen om extra lokalen in gebruik te nemen in het Mozaiekgebouw tegenover Het Noordik. Het college van B & W staat positief tegenover deze plannen. Al sinds twee jaar is er op Het Noordik in Vriezenveen sprake van een flinke groei van het aantal leerlingen. Sinds dit schooljaar wordt er om die reden reeds gebruik gemaakt van twee lokalen in het Mozaiekgebouw (van oudsher de christelijke basisschool Eben Haëzer). Het Noordik wil hier heel graag nog een aantal lokalen aan toevoegen. De gemeente Twenterand heeft toegezegd positief mee te willen denken over de mogelijkheden.

Omdat de vestiging Vriezenveen uit haar jasje groeit, is in elk geval besloten de aanzienlijke uitbreiding van de overblijfruimte zo snel mogelijk te realiseren. De zitkuil buiten wordt bij de kantine aangetrokken en de conciërgerie wordt verplaatst richting deze overblijfruimte, zodat het toezicht wordt verbeterd.
Het Noordik heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat is voor de school aanleiding geweest om flink te investeren en ervoor te zorgen dat leerlingen voldoende bewegingsruimte krijgen. Over afzienbare tijd beginnen de werkzaamheden. Direct na de zomervakantie moet de verbouwing klaar zijn.

Als de plannen in het Mozaiekgebouw gerealiseerd kunnen worden, heeft de school met de groei van het leerlingenaantal toch voldoende ruimte om op een goede manier les te blijven geven. Met de extra lokalen kan er bovendien gemakkelijker geanticipeerd worden op ontwikkelingen in de toekomst.
geanticipeerd worden op ontwikkelingen in de toekomst.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›