4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwjaarsconcert Harmonie Vroomshoop in bomvolle grote zaal van het MCC

· 1702× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag 19 januari 2014 heeft het nieuwjaarsconcert van de Harmonie Vroomshoop plaatsgevonden. Dit concert was een groot succes te noemen. Het publiek was in groten getale op komen draven om het jeugdorkest, orkest en kopergroep hun nummers te horen spelen. Er werden meer dan 100 personen geteld aan publiek in de grote zaal van het MCC te Vroomshoop.

Onder leiding van Tessa Nijkamp trapte het jeugdorkest het concert af met een 5-tal swingende nummers. De jeugd liet zich van zijn beste kant horen en het publiek genoot met volle teugen van hun enthousiasme.
Na het jeugdorkest was het de beurt aan het orkest van de Harmonie Vroomshoop onder leiding van Kimmy Reef. Met de nummers An Irish Suite, Silence and I, Magyaren Polka en Lilo & Stitch (van de gelijknamige film met nummers van Elvis Preley) gaven de muzikanten van het orkest een geweldige eerste set weg.

Na de pauze mocht de kopergroep, onder leiding van Harry ten Brinke, zijn nummers ten gehore brengen. Zij trapten af met “Trumpet Voluntary”, ook wel bekend als de Prince of Denmark March. Hierna vervolgde de kopergroep met het nummer Feuerfest. Een stuk gebaseerd op een speciaal effect met hamer en aambeeld. De muzikanten maakten hier een daverende show van.
Hierna was het weer de beurt aan het orkest. Zij vervolgden met Scottish Dances en Second Waltz waarna de finale volgde. Bij deze finale mochten de leden van het jeugdorkest samen met de leden van het orkest het nummer “Happy new Year” ten gehore brengen.

Als afsluiting van het concert sloot het orkest af met de welbekende Radetzky-march, waarbij het publiek vol enthousiasme meeklapte. Al met al kunnen het orkest, jeugdorkest en kopergroep terugkijken op een geslaagd nieuwjaarsconcert.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›