4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwjaarsvisite op de racefiets

· 1582× bekeken

VRIEZENVEEN - Na een half jaartje hoort de adrenaline van drie en half week fietsen toch wel weg te zijn. Zet deelneemster Anja Bos voor een microfoon en het lijkt of de adrenaline en het enthousiasme weer van haar af spat. Na een boeiend persoonlijk verhaal met beelden moest een time-out haar eraan herinneren dat de dames graag iets wilden drinken. Een nieuwjaarsvisite van Vrouwen van Nu hoort natuurlijk vergezeld te gaan met lekkere hapjes. Die waren er voldoende en na even lekker bijgekletst te hebben, werd de zaal weer muisstil toen Anja Bos haar verhaal vervolgde over de fietstocht van Vriezenveen naar Sint Petersburg. Een meer dan boeiend verhaal, gelardeerd met prachtige foto’s. De avond vloog om en het bestuur van Vrouwen van Nu kan dan ook tevreden terugkijken op een geslaagde eerste afdelingsavond.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›