4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stichting Jongerenwerk Den Ham vraagt om hulp

· 1147× bekeken

DEN HAM - Het jongerencentrum en de activiteiten van Stichting Jongerenwerk Den Ham (SJDH) zijn al jaren een groot succes in Brinkdorp Den Ham. Helaas is de toekomst van het jongerenwerk erg onzeker, omdat de stichting financieel afhankelijk is van sponsoren en donateurs. Naast het werk in het jongerencentrum, is het team van SJDH het hele jaar druk bezig om geld binnen te halen met allerlei activiteiten. Dit is noodzakelijk voor het bestaan van SJDH, maar voor de vrijwilligersgroep bijna onmogelijk. Daarom wordt u/jou gevraagd om te helpen met o.a. onderstaande activiteiten:

Jantje Beton Collecte: De helft van de opbrengst gaat naar de collecterende organisatie. SJDH heeft dit geld afgelopen jaren gebruikt om activiteiten te organiseren voor de Hammer jeugd. Activiteiten in ons jongerencentrum, maar ook buiten zoals de Hammer Smokkeltocht, The Voice of Den Ham, viswedstrijd, dagje pretpark enz. Het zou fijn zijn als u in uw buurt zou willen collecteren in de week van 10 t/m 15 februari.

NLDoet: Op 21 en 22 maart is er de NLDoet, een landelijke actiedag van het Oranje Fonds. Het team van Stichting Jongerenwerk Den Ham gaat op deze dagen, samen met andere vrijwilligers, het jongerencentrum opknappen. Handen uit de mouwen en er gezellige productieve dagen van maken met elkaar!

Donateurs: SJDH kan niet bestaan zonder de vele donateurs. De stichting is blij met de massale steun van de gemeenschap, maar dit betekent dat er ook heel veel donateurs bezocht moeten worden om het geld op te halen. Omdat de stichting financieel in zwaar weer verkeert, zou het wenselijk zijn dat er nog meer mensen donateur zouden worden. Wilt u helpen bij onze donateurs langs de deur te gaan om het donateurgeld op te halen en misschien wel nieuwe donateurs voor ons te werven?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 Jantje Beton Collecte 10 t/m 15 februari (info ac@jongerenwerkdenham.nl)
0 NL Doet 21 en 22 maart
0 Donateurgeld ophalen maand april

Men kan zich aanmelden per mail jongerenwerkdenham@live.nl, in het jongerencentrum van SJDH of per telefoon 0546-673448 (fam. Van der Voet).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›