4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe locatie Mammacafé Vriezenveen

· 1306× bekeken

VRIEZENVEEN - Vanaf woensdag 8 januari 2014 is het Mammacafé Vriezenveen voor het eerst in de nieuwe locatie; Kinderopvang Madelief/Triangel aan de Koningsweg 18. Deze ochtend is de koffie met wat lekkers gratis. En Annelies Harmelink,; hobby fotograaf, komt newborn- en kinder shoots maken.

Ben je zwanger of heb je een baby (0-1½ jr) en vind je het leuk om ervaringen over zwanger- of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in gemeente Twenterand (Vriezenveen of Vroomshoop) (ook voor ouders uit andere gemeenten).
Het Mammacafé is een gezellige en laagdrempelige gelegenheid waar je in contact komt met andere (aanstaande) ouders. De toegang is gratis, je betaalt alleen voor koffie, thee of andere consumpties. Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven. Daarnaast organiseren we regelmatig themaochtenden over een interessant onderwerp.

Waar:
Vriezenveen : vanaf 8 Januari 2014 Kinderopvang; locatie Madelief/Triangel, Koningsweg 18 Vriezenveen
Vroomshoop: Buurtcentrum 't Flierpark , Bijvank 18 XS Vroomshoop


Wanneer:
Iedere woensdag tussen 10:00 tot 11:30 uur kun je vrijblijvend binnenlopen. De even weken in de kern Vriezenveen. De oneven weken in de kern Vroomshoop.
Tijdens schoolvakanties is er geen Mammacafé

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›