4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zorgsaam Twenterand houdt inloopochtend in Vroomshoop

· 1560× bekeken

VROOMSHOOP - Een inloopochtend is een nieuw project dat op dinsdagmorgen, 14 januari 2014 in gebouw “Irene” aan de Julianastraat 27 te Vroomshoop van start gaat. Een ontmoetingsplek vóór en dóór mensen zoals jij en ik!

Ieder mens heeft wel eens behoefte aan een praatje of afleiding. En wat gebeurt er als in uw omgeving die naaste er niet is? Een luisterend oor is zeer wenselijk. Of even iemand anders zien en horen, die u op andere gedachten brengt. Misschien kunt u zichzelf maar moeilijk vermaken thuis en heeft u geen behoefte aan een activiteit waarbij het sociale aspect zwaar weegt?
Tijdens “de inloop” kunt u even iemand anders zien en/of spreken, op andere gedachten komen, er gewoon even tussenuit zijn. De contacten met de andere gasten kunnen misschien bijdragen aan het voorkomen van onnodige irritaties, uitspattingen, verveling en desoriëntatie.
Er is begeleiding en aandacht voor iedere gast, zodat hij/zij zich thuis voelt. Zes vrijwilligers rouleren wekelijks en bieden u de mogelijkheid om wekelijks even aan te komen bij “de inloop” tussen 9.30 en 11.30 uur in Vroomshoop. De vrijwilligers zijn gastvrij, betrokken en actief.

De inloop wordt iedere dinsdag gehouden in gebouw “Irene” van 9.30 tot 11.30 uur. U hoeft zich niet op te geven, of aan te melden. Gewoon even aankomen als u er behoefte aan hebt. De toegang is gratis en op 14 en 21 januari 2014 is het kopje koffie ook gratis. Daarna vragen we slechts een kleine vergoeding voor de koffie. Loop gewoon eens binnen. De sfeer is huiselijk en gezellig. U hoeft niets, maar er mag en kan van alles en er zijn altijd mensen aanwezig die U ontvangen en een praatje maken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›