4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hans van Ronkel nieuwe voorzitter Delta Media Groep

· 1838× bekeken

TWENTERAND - Na een aantal gesprekken met een kandidaat voorzitter van de Delta Media Groep heeft Hans van Ronkel uit Den Ham aangegeven het voorzitterschap op zich te willen nemen. Het huidige bestuur heet hem van harte welkom binnen het bestuur. Het bestuur gaat de komende weken de organisatiestructuur van de Delta media Groep doorlichten om zo een krachtige organisatie neer te zetten die bestand is tegen de nieuwe ontwikkelingen om media gebied. Dat zou ook kunnen betekenen dat het bestuur nog uitgebreid gaat worden en dat er een nieuwe taakverdeling binnen de Delta media Groep ontstaat. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en u kunt binnenkort kennis maken met Hans van Ronkel in een interview.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›