4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitslag Kerstloterij 2013 Oranjevereniging Vroomshoop

· 2266× bekeken

VROOMSHOOP - Bij Hair- en Beautysalon Marjo aan de Puntkolk zjin zaterdagmiddag door de sponsoren de hoofdprijzen uitgereikt. Lute Gombert overhandigde namens Dennis Fashion de hoofdprijs,een kledingbon, aan dhr. Jaspers.
Marjo verraste Aran met een de eerste prijs, een prachtige beauty- en knipbehandeling. Henk Veld van C 1000 overhandigde de tweede prijs, een vleesschotel, aan dhr. D. Brunink. En Corinne Timmer kan met de feestdagen genieten van een prachtige hapjes-saladeschotel van café-cafetaria Dick Kremer.

Afgelopen week zijn alle troostprijzen bezorgd bij de winnaars. Bij hoofdsponsor Marjo krijgt u bij inlevering van uw kerstlot max € 5 ,= korting op een knip- en kleurbehandeling. De actie geldt t/m 28 december 2013.
Het bestuur van de Oranjevereniging Vroomshoop bedankt ook alle niet-genoemde sponsoren en wenst U prettige kerstdagen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›