4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Het Glazen CaFEEST 2013, een groot succes

· 2116× bekeken

TWENTERAND - Met het eindbedrag van € 10.048,36 kan Het Glazen Café weer terugkijken op een fantastische editie. Naast Het Glazen CaFEEST bij Café Kremer hebben ook Café de Brink te Den Ham, Het Wapen van Vriezenveen en Café Boszicht te Sibculo hun steentje bijgedragen. Zoals in 2011 hield het Glazen Café ook dit jaar één feestavond met als doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor Serious Request van 3FM.

Na een druk en gezellig speedsoccertoernooi kon Het Glazen CaFEEST beginnen. Met een snel volstromend Café Kremer was het al gauw gezellig. Tijdens de avond was er een grote verloting en een nog grotere veiling, met een aantal fantastische veilingitems. Onder andere een gesigneerd Heracles shirt, een gesigneerd PSV shirt, een fotoshoot met de bandleden van Old Ni’js, een make-over door Roelien Hairfashion en Dennis fashion en een Beautyarrangement van Marjo Hairdesign gingen voor fantastische bedragen de deur uit dankzij veilingmeester Han Uitzetter. Dick en Marijke Kremer voerden de spanning goed op bij het bekend maken van de eindstand, waarna het feest losbarstte bij het zien van dit mooie bedrag. Het Glazen Café bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze geslaagde editie voor zijn donatie en ziet iedereen graag terug bij de grote editie in 2014!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›