4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestelijke kerstsfeer bij Eetmee Vroomshoop

· 1551× bekeken

Op maandag 16 december kon er weer gegeten worden bij Eetmee in Vroomshoop. Onder leiding van kok Ineke Jansen had de keukenploeg weer een feestelijke maaltijd bereid voor de 65 gasten. Reuzenchampignons in bierbeslag, een heerlijke groentesoep, een voortreffelijke rollade, witlof en sperziebonen, roseval aardappelen en ijs met slagroom en vruchten toe. Een echt diner dus. De muzikale omlijsting van deze feestelijke Eetmee werd verzorgd door Merel Reinders.

Merel is student aan het ROC van Twente en zit in het 2e leerjaar van de opleiding ondernemend artiest. Zij vertolkte met haar prachtige stem songs van o.a. Ilse de Lange en begeleidde zichzelf zo nu en dan op haar gitaar. Haar optreden werd door alle gasten bijzonder op prijs gesteld en zij heeft er zelfs een aantal nieuwe fans aan overgehouden. Via ROC Stars Productiehuis & Agency van het ROC van Twente heeft de organisatie van Eetmee Twenterand Merel kunnen boeken. Dit productiehuis wordt verzorgd door en voor studenten die de opleiding artiest volgen. Er zijn nog veel meer veelbelovende talenten te boeken, dus wie weet wat er muzikaal de volgende keer bij Eetmee op het menu staat.

Deze keer waren er bij Eetmee Vroomshoop ook gasten uit een naburige gemeente aanwezig om een kijkje in de keuken te nemen. Zij waren zeer belangstellend hoe het Eetmee-project in Twenterand tot stand is gekomen en is georganiseerd en willen proberen dit ook in een aantal kernen van hun eigen gemeente van de grond te krijgen.
Er is deze maand nog één keer Eetmee op 26 december in Vriezenveen. U kunt zich hiervoor nog opgeven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›