4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Fractie Uitslag wordt Fractie GroenLinks

· 1465× bekeken

TWENTERAND - Op dinsdag 17 december zal fractie Uitslag in de gemeenteraad wijzigingen in fractie GroenLinks. “Omdat Piet Uitslag lijsttrekker is van GroenLinks is dit op dit moment de meest logische stap” aldus Jan Broeze, bestuursvoorzitter van GroenLinks Twenterand.
Piet Uitslag is in de Algemene ledenvergadering van GroenLinks Twenterand gekozen als lijsttrekker. Vervolgens is het voorstel aangenomen om Piet Uitslag te laten participeren in de gemeenteraad onder de naam GroenLinks.

Binnen de kieswet is het toegestaan om, onder bepaalde voorwaarden, de naam van een fractie te wijzigingen. Fractie Uitslag voldoet aan alle voorwaarden en zal daarom op dinsdag 17 december veranderen in Fractie GroenLinks.
Met ingang van 17 december is GroenLinks dus officieel vertegenwoordigd in de gemeenteraad. GroenLinks Twenterand wil dit niet ongemerkt voorbij laten en daarom willen we de start van de gemeenteraadsvergadering van aanstaande dinsdag een feestelijk tintje geven.
Graag nodigen wij leden, geïnteresseerden, sympathisanten en pers uit om tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij de ingang van het gemeentehuis aanwezig te zijn voor een feestelijk onthaal van Piet Uitslag.
Vanaf 17 december zal een schaduwfractie Piet Uitslag ondersteunen bij de voorbereiding van de raadsvergaderingen. Tot de schaduwfractie behoren Atie de Bruijn, Anton Aragelian, Susan Dam, Dorien Vellinga en Arie Willigenburg. Afhankelijk van het onderwerp kan Piet in wisselende samenstelling gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›