4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Flessenactie voor Poolse gehandicapten

· 1146× bekeken

VROOMSHOOP / DEN HAM / WESTERHAAR - Ook dit jaar wordt er weer een statiegeld flessenactie in Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar gehouden. De laatste weken van december, vanaf maandag 23 december tot en met maandag 6 januari kunnen inwoners van Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun lege flessen inleveren bij de C1000 winkel Veldkamp in Den Ham, Super Coop in Vroomshoop, C 1000 Veld in Vroomshoop en C 1000 Veld in Westerhaar. De statiegeldbonnen kunnen in de hiervoor bestemde kistjes worden gedaan. Ook mag er contant geld in worden gedaan. De kistjes worden met aanplakbiljetten aangeduid.

De opbrengst van de statiegeld flessenactie is bestemd voor hulpverlening aan Poolse gehandicapten in Sulecin. Via gerichte hulpverlening probeert deze stichting van Agnieszka Slwawiak het welzijn van Poolse gehandicapten te bevorderen. Ook gaat een deel van het geld naar het bejaardentehuis Turski Dom en is een deel bestemd kleinschalige projecten voor hulp aan minder bedeelden in Sulecin. Men kan ook geld storten op banknr. 366677020. t.n.v Steuncomité Polen Den Ham/Vroomshoop. In de buitengebieden worden de lege flessen opgehaald. Mensen die grote partijen flessen hebben kunnen bellen naar Riekus Blauw tel: 641080.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›