4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eetmee Den Ham druk bezocht

· 2264× bekeken

DEN HAM - Afgelopen dinsdag was er voor het laatst in 2013 Eetmee in Den Ham. Het was ook deze keer weer een groot succes. Waren er in november nog 150 mee-eters, deze keer konden er 225 gasten worden genoteerd. De grote zaal van Harwig, waar Eetmee één keer per maand op dinsdag plaatsvindt, was door een aantal vrijwilligers prachtig versierd in kerstsfeer. Door de vrijwilligers van Eetmee en de Harwig-crew was er een heerlijk 3-gangen buffet georganiseerd, waarbij het toetje dat bestond uit ijs, bavarois en nog heel veel andere heerlijkheden, bij iedereen bijzonder in de smaak viel.

Joep, de Eetmeespaarpot, had het bij dit feestelijk gebeuren behoorlijk druk. Aan het eind van de avond had ook hij zeker geen honger meer. De extra gift die er door de gasten werd gegeven, wordt gebruikt om het project betaalbaar te houden, zodat iedereen die het leuk vindt om bij Eetmee te komen eten, dat ook kan blijven doen. Na afloop waren er veel complimenten voor de vrijwilligers, die het op deze avond behoorlijk druk hadden. Ongeveer honderd gasten waren zo enthousiast dat zij zich alweer voor de volgende Eetmee Den Ham hebben opgegeven op 14 januari 2014.

In december wordt er in Twenterand nog twee keer een Eetmee-moment georganiseerd. Op maandag 16 december in Vroomshoop en op Tweede Kerstdag de traditionele brunch in Vriezenveen. Heeft u geen zin om alleen te eten, er even uit te zijn en anderen te ontmoeten dan bent u op alle locaties van Eetmee Twenterand van harte welkom. Kijk voor data en locaties op de website www.eetmeetwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›