4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vrijwilligers Eetmee Westerhaar door gasten in het zonnetje gezet

· 1877× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen woensdag was er weer een Eetmee-moment in Westerhaar. Er was door de vrijwilligers een dag van tevoren heerlijke erwtensoep gemaakt, die met roggebrood en katenspek door ruim 50 gasten smakelijk werd opgegeten.
Tussen het hoofdgerecht en het toetje, dat uit vers fruit bestond, werden de vrijwilligers allemaal naar voren geroepen. Zij kregen van de krasse mevrouw Vos-Timmer namens alle gasten een rode roos aangeboden als dank voor alle goede zorgen in het afgelopen jaar.
Ook Annemijn Hoekstra, leerlinge van CSG Het Noordik in Vroomshoop, die haar maatschappelijke stage bij Eetmee Westerhaar vervult, kon met een rode roos naar huis. Dit leuke gebaar werd door alle vrijwilligers zeer op prijs gesteld.

Eetmee Twenterand heeft in de maand december nog 3 Eetmee-momenten. Op 10 december in Den Ham, waarvoor zich inmiddels 215 gasten hebben aangemeld. Op 16 december wordt er feestelijk gegeten in Vroomshoop met 60 gasten en een muzikaal optreden en op Tweede kerstdag wordt er traditioneel gebruncht in Vriezenveen.

Eetmee Twenterand blijft zich uitbreiden. Zo zijn er plannen voor een Kindereetmee op woensdagmiddag en een moestuin in Vroomshoop, waar groenten voor dit project verbouwd zullen worden. Het ministerie van Economische Zaken heeft hiervoor al een bedrag van € 1.000,- beschikbaar gesteld i.h.k.v. Groen en Doen.
Heeft u geen zin om alleen te eten, er even uit te zijn en anderen te ontmoeten dan bent op alle locaties van Eetmee Twenterand van harte welkom. Kijk voor data en locaties op de website www.eetmeetwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›