4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Onthulling billboards Den Ham

· 1615× bekeken

DEN HAM - Zaterdag 30 november 2013 heeft de onthulling plaatsgevonden van de nieuwe billboards van Stichting Brinkdorp Den Ham. De stichting heeft als doelstelling om de cultuur en de historische identiteit van het Brinkdorp Den Ham te versterken. De billboards en de website zullen daarin een belangrijke rol spelen. De 3 billboards staan aan de invalswegen (Dorpsstraat, Marleseweg en Esweg) van het Brinkdorp Den Ham.

Bezoekers aan het Brinkdorp Den Ham worden direct gewezen op de aanwezigheid van de centraal gelegen Brink, het hart van ons mooie Brinkdorp. Den Ham heeft alles wat een Brinkdorp nodig heeft: een brink, een es, een beek, hooilanden en boerderijen.
Het bord dat door Burgemeester Cornelis Visser is onthuld staat aan de Marleseweg in Den Ham, tegenover de ijsbaan. Op dit bord staat een mooie winterse sfeerimpressie van de Brink. Daarnaast zijn ook de bebouwde kom borden voorzien van het Brinkdorp logo.
Dit logo is overigens ook voor een ieder toegankelijk, die op een positieve manier promotie voor het Brinkdorp Den Ham wil maken. Door veelvuldig gebruik van het logo ontstaat er herkenning en versterking. Tevens is aansluitend de website van de stichting online gegaan: www.brinkdorpdenham.nl.
Op de website van de stichting kan men alle ter zake doende informatie over het Brinkdorp Den Ham vinden.

Het is de bedoeling de billboards regelmatig te voorzien van nieuwe sfeerfoto’s van de Brink. Graag maken we hiervoor gebruik van de vele hobbyfotografen die Den Ham rijk is. Voor de volgende wissel kan een ieder die een unieke foto van de Brink heeft in voorjaarssfeer (verwachting plaatsing april/mei) foto’s aanleveren via info@brinkdorpdenham.nl. De jury, in dit geval het bestuur van de Stichting Brinkdorp Den Ham, zal de meest geschikte foto uitkiezen. Als beloning zal deze dan in het voorjaar op de billboards geplaatst worden

(foto: Marcel van Dijk)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›