4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nog één koper gezocht voor hoekwoning Vroomshoop-Oost

· 1966× bekeken

VROOMSHOOP - In Vroomshoop loopt een bijzonder particulier initiatief, namelijk een CPO-project. Die afkorting staat voor ‘collectief particulier opdrachtgeverschap’, waarbij een groep mensen gezamenlijk een nieuwbouwplan van vier tussenwoningen en twee eindwoningen realiseert en dus collectief optrekt om de kosten laag te houden. Voor vijf woningen zijn al gegadigden gevonden en de groep zoekt nu nog één koper voor een eindwoning. Dankzij de CPO-formule is de basisprijs daarvoor slechts € 148.000 vrij op naam. Het is een volwaardige gezinswoning met een inhoud van 381 m3 op een perceel van 225 m2. De woning is 5,7 mtr breed met de keuken aan de voorzijde en de woonkamer met uitzicht op de achtertuin. Het huis heeft drie slaapkamers met de mogelijkheid van een vierde op de tweede verdieping, te bereiken met een vaste trap.

Een van de deelnemers is Rik Schutte. Hij vertelt: “Het gaat om een rijtje van vier tussenwoningen en twee eindwoningen in Vroomshoop-Oost, de nieuwe woonwijk aan de Europasingel. Zodra de laatste koper gevonden is, kunnen we in overleg met de aannemer direct van start en zouden we eind 2014 al in onze nieuwe huis kunnen wonen.” Ook Jochem Dragt is een van de geïnteresseerden. “Dit is een unieke kans om voor zo’n relatief laag bedrag een volwaardige nieuwbouwwoning te bemachtigen. Wie durft die kans te grijpen? “

De tekeningen zijn al klaar maar in overleg met de mede-kopers kunnen nog aanpassingen worden gepleegd. Maatwerk is dus mogelijk. Heel veel voorzieningen zijn al in de bouwkosten opgenomen, behalve bestrating, keuken en schuurtje. Gerard Nijhuis uit De Lutte fungeert als projectleider. Hij brengt de aspirant-kopers bij elkaar en begeleidt de bouw.

Voor meer info over het project: Gerard Nijhuis via gerard.nijhuis@planet.nl of 06-53452870. Of Rik Schuttte via schutte_rik@hotmail.com of 06-22060376

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›