4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Samenwerking Dorpsraad, Plaatselijke Belangenverenigingen en gemeente Twenterand vastgelegd

· 970× bekeken

TWENTERAND - De Dorpsraad Den Ham, Plaatselijk Belang De Pollen West-Geesteren, Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en de gemeente Twenterand hebben op maandag 25 november 2013 een convenant ondertekend, waarin ze afspraken maken over de manier van samenwerken met elkaar.

Burgemeester Visser is erg blij dat de samenwerking nu ook met Plaatselijke Belangenverenigingen is beklonken in een convenant: "Ik vind het belangrijk dat onze inwoners bij de ontwikkelingen in hun omgeving worden betrokken. De dorpsraad en de plaatselijke belangverenigingen spelen daarin een belangrijke rol. Het is goed dat we nu met alle drie verenigingen dezelfde afspraken hebben."
Het afgelopen voorjaar zijn gesprekken gevoerd met de plaatselijke belangverenigingen De Pollen West-Geesteren en Westerhaar-Vriezenveensewijk en Dorpsraad Den Ham om voor alle drie de partijen eenzelfde convenant af te sluiten met als basis het convenant dat in 2010 is afgesloten met de Dorpsraad Den Ham. Dit heeft geleid tot een algemeen convenant dat ook geldt voor eventueel in de toekomst op te richten plaatselijke belangverenigingen en/of dorpsraden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›