4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Aanbesteding Wmo hulp bij het huishouden afgerond

· 1357× bekeken

TWENTERAND - Op 31 december 2013 lopen de huidige contracten met de zorgaanbieders voor hulp bij het huishouden af. Voor het jaar 2014 is opnieuw en aanbesteding voor hulp bij het huishouden geweest. Naast alle 5 zorgaanbieders die nu al hulp leveren in Twenterand, is er een aantal nieuwe zorgaanbieders.

De aanbieders van hulp bij het huishouden, zorg in natura (ZIN) in 2014 zijn:
1. Woon- en zorgcentrum de Vriezenhof
2. Solace ATC
3. TSN
4. T Zorg
5. Trivium Meulenbelt Zorg
6. Vitaal Thuiszorg
7. BiOns
8. Beter Thuis Wonen

Keuzevrijheid
Als u nu hulp bij het huishouden hebt, houdt u die zorg ook in 2014. Omdat de gemeente voor 2014 opnieuw contracten heeft afgesloten met alle huidige zorgaanbieders, houdt u de hulp van de zorgaanbieder waarvan u die nu ook krijgt. Wel kunt u kiezen voor één van de nieuwe zorgaanbieders.
Nieuwe regels in 2015
Zoals het er nu naar uitziet veranderen de regels voor hulp bij het huishouden per 1 januari 2015 door landelijke wetgeving. Dat kan gevolgen hebben voor uw indicatie. Uw situatie wordt daarom opnieuw beoordeelt in 2015.
Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Alle klanten krijgen een brief met uitleg. Wacht u deze brief af. Als u daarna nog vragen hebt, dan kunt u terecht bij het Zorginformatie•punt in Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Contactgegevens en openingstijden leest u op www.zorginformatie.nu.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›