4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD Twenterand brengt reeks speciale verkiezingsnieuwsbrieven uit

· 1342× bekeken

TWENTERAND - In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 brengt de VVD Twenterand een aantal (minimaal 5) speciale nieuwsbrieven uit. In iedere nieuwsbrief wordt er een interview afgedrukt met één van de kandidaten en wordt een onderwerp belicht uit het verkiezingsprogramma.
De nieuwsbrieven verschijnen om de drie à vier weken en zijn digitaal te lezen en te downloaden via de site van onze partij www.vvd-twenterand.nl en via de persoonlijke Twitter en Facebookaccounts van de diverse kandidaten. De eerste uitgave is zojuist gepubliceerd.

Chris Walraven, lijsttrekker en huidig fractievoorzitter van de VVD Twenterand: “In deze speciale nieuwsbrieven stelt de VVD Twenterand een aantal kandidaten voor en zij zullen nader ingaan op een onderwerp waar zij zich extra betrokken bij voelen. Doordat we nu slechts één zetel hebben is de aandacht nu wel heel erg gericht op één persoon en ik hoop van harte dat daar na 19 maart 2014 verandering in gaat komen. Een nadere kennismaking met de andere kandidaten zal hiertoe zeker kunnen bijdragen. Zoals eerder al aangegeven, we gaan minimaal voor de dubbel en zoeken een nieuwe balans. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het anders kan en hopen dat de kiezers ons de kans geven dit ook waar te maken. Wat je zegt, moet je namelijk doen.”
Volgens ons gaan de sociale media een heel belangrijke rol spelen tijdens de diverse verkiezingscampagnes en de VVD Twenterand is hiermee al een aantal jaren heel actief en dit zal de komende maanden zeker niet minder worden.
Walraven: “Campagne voer je de hele raadsperiode en niet alleen maar een aantal weken voor de verkiezingen. Wij gaan ons dan ook niet plotseling anders gedragen, maar blijven gewoon doen wat we altijd al doen. Niet alleen luid en duidelijk onze mening geven, maar ook oplossingen aandragen, onze verantwoordelijkheid nemen en niet bang zijn om beslissingen te nemen. Zeker is dat u ook de verkiezingsperiode, op welke wijze dan ook, van de VVD Twenterand zult horen.
VVD Twenterand
Chris Walraven

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›