4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Winter Fancy Fair van De Harmonie Vroomshoop succesvol verlopen

· 1033× bekeken

VROOMSHOOP - Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop kan terugkijken op een succesvolle eerste editie van de Winter Fancy Fair. Op zaterdag 23 november waren de leden al vroeg in de veren om CSG Het Noordik te Vroomshoop klaar te maken voor de eerste Winter Fancy Fair door De Harmonie georganiseerd. Diverse ondernemers, particulieren en leden maakten deel uit van dit evenement en hebben allen hun uiterste best gedaan de gehuurde tafel zo goed mogelijk op te vullen met hun waren. Hierdoor ontstond er een gezellige sfeer, de winterse aankleding maakte het tot een mooi geheel.

Het Jeugdorkest, de Majorettes, de AMV groepen en de Jeugdslagwerkgroep hebben de gehele dag optredens verzorgd, deze zijn alle goed verlopen en zorgden voor een mooie toestroom aan bezoekers. Diverse ondernemers uit Vroomshoop hebben De Harmonie gesteund door gratis diensten te verlenen of producten te sponsoren voor de verloting, mede hierdoor is de Winter Fancy Fair een succes geworden. Via deze weg wil de muziekvereniging nogmaals alle sponsoren bedanken.

De opbrengst van de Winter Fancy Fair is bestemd voor de aanschaf van nieuwe showkleding voor de majorettes en voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. Na deze succesvolle verlopen eerste editie, zal er geëvalueerd worden of de Winter Fancy Fair een jaarlijks terugkerend evenement van De Harmonie Vroomshoop kan gaan worden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›