4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranjevereniging Vroomshoop op weg naar Kerst

· 1738× bekeken

VROOMSHOOP - De Oranjevereniging Vroomshoop is alweer druk doende om Kerst 2013 tot een sfeervol feest te maken. Hieronder een opsomming van de activiteiten.

Kerstloterij
Onder het motto: “Elk lot heeft een prijs!” verkoopt de Oranjevereniging Vroomshoop loten voor de grote Kerstloterij. De loten kosten 1 euro per lot. Marjo Hair en Beauty verrast u met een knip- en kleurbehandeling. Bij inlevering van het lot krijgt u een korting tot maximaal 5 euro per persoon (maximaal één lot per behandeling). U speelt dan tevens nog gewoon mee in de loterij. De bestuursleden van de Oranjevereniging Vroomshoop zijn trots op de ondernemers die deze loterij ondersteunen om zo de winnaar voor Kerst te kunnen verrassen. Hoofdprijs: Dennis Fashion kleding bon van 100 euro. 1e prijs: Luxe Beauty- en Knipbehandeling van 85 euro bij Marjo Hair en Beauty. 2e prijs: C1000 vleesschotel. 3e prijs: Cafetaria Kremer Hapjesschotel. Troostprijzen: Ruime sortering aan levensmiddelen onder andere vleespakket, gebak en taarten, Hilberink kleding en als poedelprijs Schippers aardappelen- en stamppotpakket. De trekking is op 16 december 2013. Kerstloten zijn te koop bij: The Readshop Den Ham, Bruna en Cafetaria Kremer Vroomshoop, Drogisterij Berghuis Westerhaar. Alle prijzen worden nog voor Kerst bij de winnaars thuisbezorgd of toegestuurd. Kijk op de website van de Oranjevereniging Vroomshoop voor alle informatie.

Kerstmarkt
Zaterdag 14 december is weer de grote kerstmarkt en levende kerststal in Vroomshoop. Er is nog een beperkt aantal grondplekken en kramen te huur, inclusief verlichting. Kijk voor informatie en aanmelden op: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl

Kerstboom
De Oranjevereniging Vroomshoop kreeg, na haar oproep, een groot aantal kerstbomen aangeboden. Het bestuur bedankt alle 11 aanbieders voor het spontaan ter beschikking stellen van een grote kerstboom. Er is gekozen voor de kerstboom die aan het Zwolsekanaal staat. Zaterdag 7 december 2013 worden ruim 150 lampjes en de stralende ster ontstoken in de kerstboom voor het Kerkelijk Centrum Irene aan de Julianastraat in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›