4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rabobank praatte in jongerencentra over thema ‘Geld’

· 1255× bekeken

VROOMSHOOP/WESTERHAAR - In oktober hebben in jongerencentrum Future in Westerhaar en jongerencentrum Het Front in Vroomshoop informatieavonden plaatsgevonden rondom het thema ‘Geld’. Deze informatieavonden zijn tot stand gekomen in samenwerking met Rabobank West Twente.
Gedurende de avond kwamen, aan de hand van stellingen en open vragen, verschillende aspecten aan bod. Waar geef je je zakgeld aan uit? Merkkleding? Leen je wel eens geld en hoeveel kost lenen? Scooter kopen of gelijk doorsparen voor het rijbewijs? Aan de hand van deze en andere vragen hebben de jongeren geruime tijd met enkele medewerkers van de Rabobank gesproken.

Het jongerenwerk van ZorgSaam Twenterand organiseert iedere maand een informatieavond in de drie verschillende jongerencentra. De informatieavonden kunnen gaan over de meest uiteenlopende thema’s. Van school en werk tot drugs en seksualiteit. Het jongerenwerk zoekt hierin graag de samenwerking op met haar partners.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›