4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Circus bij kinderopvang Dol.Fijn

· 1297× bekeken

VROOMSHOOP - Ongeveer 90 kinderen bij kinderopvang Dol.Fijn aan het Plantsoen in Vroomshoop hebben donderdagmiddag genoten van een leuke circusvoorstelling verzorgd door Freiwald Menagerie Circus. Er traden twee meisjes op die goed konden jongleren met hoepels en een buis, ook was er een pony die echt kon rekenen. Wanneer je hem vroeg hoeveel 2 + 4 was dan schoof hij 6 keer met zijn been over de grond ja echt, super knap. Er was een echte slang die de kinderen mochten aaien en er waren zelfs kinderen die hem samen vast mochten houden.De voorstelling werd afgesloten met een optreden van 5 honden van heel klein naar groot. Ook dit was erg leuk. Wat de kinderen en de leiding betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›