4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twee mannen aangehouden voor rijden onder invloed en wet ID

· 1258× bekeken

VRIEZENVEEN - In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 november werd er een verdachte situatie gemeld bij de politie.
Een auto zou bij een bedrijf staan en de melder vertrouwde het niet. Twee mannen bleken aan het vissen te zijn bij de Nieuwe Daarlerveenseweg. De mannen gaven aan dat het voertuig niet van hen was. Beide mannen liepen vervolgens weg in de richting van de kruising Westeinde/Nieuwe Daarlerveenseweg maar bleven halverwege rondhangen. Even later liepen beide personen toch naar de auto en reden de Nieuwe Daarlerveenseweg op.

Aan de auto werd een stopteken gegeven. De bestuurder, een 41-jarige man uit de gemeente Dinkelland, blies een F. Ook had de man geen identiteitsbewijs bij zich. Hij werd aangehouden voor de wet ID en rijden onder invloed. De andere man, een 33-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats kon zich ook niet identificeren, en werd daarop aangehouden voor de wet ID. De 41-jarige man blies 550 ug/l aan het bureau bij de ademanalyse. Ook bleek dat hij geen rijbewijs had. Proces-verbaal werd opgemaakt tegen beide mannen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›