4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Oplevering Brede School Westerhaar

· 1391× bekeken

TWENTERAND - Op dinsdag 5 november vindt de oplevering van de brede school in Westerhaar plaats. De aannemer draagt het gebouw dan over aan de opdrachtgever.
Door een goede samenwerking tussen alle partijen is het gelukt het gebouw volgens planning op te leveren. Hierdoor is het mogelijk dat basisschool De Fontein (locatie Asterstraat) eind november al verhuist naar de Brede School. De basisschool de Blokstoeke, kinderopvang De Cirkel en peuteropvang De Kleine Wereld verhuizen na de kerstvakantie.

Met de Brede School is een gebouw gerealiseerd waarin kinderen zich in een nieuwe omgeving verder ontwikkelen, ontplooien en de ruimte krijgen om zichzelf te zijn.
Architectenbureau Kristinsson is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Brede School, waarin veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en flexibiliteit. De flexibiliteit geeft een meerwaarde aan het gebouw, zodat ook in de toekomst optimaal van het gebouw gebruik kan worden gemaakt. Ruimten kunnen worden samengevoegd en ook onderling uitgewisseld worden.
Basisschool De Fontein verhuist binnenkort al naar de Brede School. In week 50 wordt een begin gemaakt met de sloopwerkzaamheden van het huidige pand van De Fontein.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›