4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Scouting Azoelen actief op 13e Natuurwerkdag

· 2138× bekeken

DEN HAM - Ruim veertienduizend mensen (ruim vijfhonderd meer dan vorig jaar) hebben zaterdag, op 464 locaties, de handen uit de mouwen gestoken voor de nationale Natuurwerkdag georganiseerd door Landschapsbeheer Nederland. Hieronder, ook dit jaar weer, 40 scouts van Scouting Azoelen uit Den Ham, Bevers en Welpen, met hun leiding waren aanwezig in de bossen van Hardenberg.

Er werd onder meer gesnoeid, gezaagd, gehooid en opgeschoond. Bij Scouting ben je bezig in en met natuur. Je leert respect te hebben voor natuur en milieu. De ruige omgeving zorgt ervoor dat je creatief gaat denken. De risico’s die er zijn, geven zelfvertrouwen. Een mooi voorbeeld van het meewerken aan natuurbehoud is de Landelijke Natuurwerkdag. Voor info over Scouting Azoelen mail naar : info@azoelen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›