4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Circus ‘Talent in de tent’

· 1165× bekeken

VROOMSHOOP - Dinsdag 22 oktober bezochten meer dan 125 jongens en meisjes de grote vakantiekinderfeestdag in ’t Lieniezer in Vroomshoop.

De kinderen waren de hele dag te gast in circus ‘Talent in de tent’. Na een afwisselend programma in de ochtend vol spel, theater en muziek van de Talent-in-de-tent-band, kregen alle kinderen tussen de middag patat. ’s Middags werden in verschillende leeftijdsgroepen echte circusacts voorbereid voor de circusvoorstelling die ’s avonds zou plaatsvinden. Ieder kind vervulde die avond een speciale rol in het circus, ieder met zijn of haar talent, voor een bomvolle zaal met trotse ouders en andere belangstellenden. Door de hele dag heen stond de Bijbel centraal, waarin staat dat voor de Here God iedereen gelijk is en dat het er niet om gaat wie waar goed in is.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›