4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranjevereniging Vroomshoop zoekt kerstboom van minstens 16 meter

· 1620× bekeken

De voorbereidingen voor de Levende kerststal en de Kerstmarkt zijn alweer in volle gang bij de Oranjevereniging Vroomshoop. “Een nieuwe Kerstmusical met het kinderkoor de ‘Stralende Sterren’ en vertelster Helsa de Jonge, in het dialect, is ongetwijfeld een hoogtepunt” aldus Lute Gombert.
Wat óók een hoogtepunt moet worden is volgens de traditie een grote kerstboom voor de witte gereformeerde kerk Irene, aan de Julianastraat in Vroomshoop. De Oranjevereniging is daarom op zoek naar een kerstboom van tenminste 16 meter hoog, om deze te verlichten met 200 lampjes en een fonkelende ster. Voor het aanbieden van een gratis kerstboom, kunt U contact opnemen met Jan Jansen, telefoon 0546-643327.

De aanmelding voor de kerstmarkt met meer dan 60 kramen op 14 december 2013 is in volle gang. Zie ook www.oranjeverenigingvroomshoop.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›