4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestelijk startsein voor verbouwing van basisschool Domino in Den Ham

· 2517× bekeken

Woningcorporatie Mijande Wonen realiseert voor de Baalderborg Groep een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking aan De Tye 1 in Den Ham. Hiervoor wordt de bestaande locatie, basisschool Domino, uitgebreid. Op vrijdag 4 oktober is het officiële startsein voor de verbouwing gegeven.

Om het begin van de verbouwing te vieren, werd een van steigerhout gemaakte “wensboom” neergezet. De boom staat symbool voor een nieuw begin, geborgenheid, verbinding en groei. Cliënten van de Baalderborg Groep takelden de boom, middels een vlaggenmast, in samenwerking met buurtbewoners overeind. Alle genodigden konden een kaartje in de boom hangen met hierop hun wens voor de toekomstige bewoners van het complex. De Baalderborg Groep en Mijande Wonen waren erg tevreden over de getoonde belangstelling. ,,Het is mooi om te zien dat de buurt in groten getale aanwezig is, want dat is juist het doel. Om de cliënten een thuis te geven, midden in de samenleving”, aldus Anja Winkelaar (Regiomanager Baalderborg Groep).
Na afloop van de officiële handeling konden de genodigden gebruik maken van de gelegenheid om een drankje te nuttigen bij café Harwig in Den Ham.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›