4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Echtpaar Bove-Huiskes 60 jaar getrouwd.

· 1394× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Het echtpaar Bove-Huiskes uit Westerhaar - Vriezenveensewijk is maandag 7 oktober a.s. 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren bracht burgemeester Visser een bezoek aan het echtpaar. De heer Berend Jan Bove is op 18 april 1928 geboren in de gemeente Hellendoorn. Mevrouw Grietje Bove - Huiskes is geboren op 24 augustus 1929 in de gemeente Ommen. Op 7 oktober 1953 is het paar getrouwd in de gemeente Ommen. Het echtpaar heeft een dochter en twee zonen en drie kleinkinderen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›