4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Onnodig vandalisme

· 2191× bekeken

VROOMSHOOP - Van vrijdag op zaterdag heeft er brand gewoed in de papiercontainer van het mannenkoor Vroomshoop aan de Wingerd. 's Nachts is er een melding van brand geweest en de brandweer is uitgerukt voor een bermbrand, niets minder dan de container stond in de brand. Rond 21.30 uur vrijdags waren jongeren met vuurwerk bezig geweest in de buurt van de container, meldden de buren. Een van de vrijwillegers heeft zaterdag de boel maar opgeruimd. (foto's : Arend Gerritsen tevens opruimer)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›