4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Appartementen beschikbaar in Koningsstede en Garvesingel

· 3966× bekeken

Vertrouwd wonen in de Koningsstede of de Garvesingel in Vriezenveen. Dat kan in ruime appartementen met zorgondersteuning. Want in de Koningsstede en de Garvesingel in Vriezenveen zijn in totaal drie seniorenappartementen vrij gekomen. De ruime appartementen zijn beschikbaar voor mensen die thuiszorg en/of nachtzorg nodig hebben, maar toch graag zelfstandig in Vriezenveen willen (blijven) wonen. Woningcorporatie Mijande Wonen biedt de appartementen aan en TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) levert de zorgondersteuning vanuit kleinschalige wijkteams.

De appartementen in de Koningsstede en de Garvesingel zijn speciaal ingericht voor bewoners met een zorgvraag. “De woningen zijn geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De appartementen zijn uitgerust met zorgalarmering en onze wijkzusters zijn altijd dichtbij”, vertelt Jannie Schepers, zorgbemiddelaar bij TMZ. “Dit geeft de bewoners van deze complexen en hun familie en naasten een vertrouwd gevoel. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van de faciliteiten van verpleeghuis De Weemelanden in de nabije omgeving. Ze kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd en gebruik maken van het restaurant. De aanwezigheid van deze voorzieningen biedt natuurlijk een grote meerwaarde.”

Zowel de Koningsstede als de Garvesingel beschikken over ruime tweekamerappartementen die geschikt zijn voor mensen die slecht ter been zijn. De appartementen vallen onder de huurtoeslaggrens, er is standaard zorgalarmering aanwezig en de thuiszorg (en eventuele nachtzorg) wordt geboden door TMZ. De appartementen in de Koningsstede hebben een slaapkamer die is aangesloten op de badkamer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jannie Schepers van TMZ: 06 - 49 41 52 62.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›