4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorettes Harmonie Vroomshoop behalen goede resultaten tijdens concours in Dalen

· 1550× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag 22 september hebben de majorettes van Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” meegedaan aan een twirlconcours in Dalen. De majorettes zetten hier een aantal keurige prestaties neer tijdens solo- en duo optredens.

In de Kids Twirl klasse heeft Pien Melenberg een 1e plaats behaald met 7,6 punten. Lisa Timmerman behaalde in dezelfde klasse een 3e plaats met respectievelijk 7,0 punten.
In de klasse Solo Rhytmic Twirl Juvenille beginner heeft Maud Jansen een goede 2e plaats gehaald met 64,6 punten. Iris Jansen behaalde een 1e plaats met 64,2 punten in de Solo Rhytmic Twirl Junior klasse.
Melène Wanschers en Marjolein Schutte vielen net buiten de prijzen met respectievelijk 67,4 en 66,1 punten. Melène heeft wel haar eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK gehaald. Beide meiden kwamen uit in de Solo Rhytmic Twirl Senior klasse.
Bij de duo’s hebben Indy van Straten en Sanne Timmerman een 3e plaats behaald in de categorie Rhytmic Twirl Preteen beginner met 64,3 punten.
De overige duo’s van De Harmonie Vroomshoop behaalden geen prijzen. Wel hebben ze de volgende punten behaald: Grieta van der Velde & Marjolein Schutte 59,3 punten; Madelynn Wanschers & Melène Wanschers 58,8 punten.
Al met al mogen de majoretten duo’s en solisten van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” terug kijken op een geslaagd concours.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›